VPS y servidores dedicados (Mis servidores) Ayuda

Bup bip bop… iniciando secuencia 42…
¡Llegaron los robots! Han tomado el control y tradujeron esta página a tu idioma local. Sus corazoncitos de metal solo tienen las mejores intenciones. ¡Quieren ayudar! Dinos si están haciendo un buen trabajo con los botones al final de la página. Ve a la versión en inglés

määrittävät palvelimesi

"Olet" jo ostanut palvelimen: sinun de New York Times en valmisteltava se käyttöä varten. Tähän liittyy ylläpitotehtäviä, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan määritys.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Palvelimet.
  3. Valitse Hallitse sen palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Aseta sen palvelimen osiosta, jota haluat käyttää.
  5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Luo:
    Kenttä Mitä tehdä...
    Palvelinnimi Anna nimi, jolla palvelimeen viitataan.
    Käyttäjätunnus Anna käyttäjänimi, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.
    Salasana & la
    Vahvista salasana
    Anna salasana, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.
    Datakeskuksen alor [Tulossa pian] Valitse sijainti, johon haluat luoda palvelimen.
    Näköistiedosto Valitse haluamasi käyttöjärjestelmä.
    Ohjauspaneeli Valitse haluamasi ohjauspaneeli. 1
    Sivustojen tuominen Valitse kaikki jaetut cPanel-verkkohotellitilit, jotka haluat tuoda järjestelmään (lisätietoja).

1 Kaikki ohjauspaneelit eivät ole käytettävissä kaikkien näköistiedostojen/käyttöjärjestelmien kohdalla. Et esimerkiksi voi valita cPanel-vaihtoehtoa, jos haluat käyttää Fedoraa VPS-palvelimessasi. Jotta voisit käyttää ohjauspaneelia, sinun täytyy valita compatible näköistiedosto/käyttöjärjestelmä.